EeroPyykkl

Miksi kulkea yksin?

  • Miksi kulkea yksin?

Naapureiden kanssa yhteisiä pihanhuoltovälineitä jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta (osin vanhaa ja osin tietysti uusittu), kuten pensasleikkuria, oksasilppuria, pitkiä tikkaita (onneksi ei painepesuria) jne. Vuosittain määrättynä ajankohtana vuodesta kaikki tarvitsevat määrättyä välinettä lähes samanaikaisesti. Tiiviissä brexit-leave-neuvotteluissa välineen käyttö asetetaan jakojärjestykseen, missä päivä- ja ilta-ajat asetetaan lukujärjestykseksi. Lopulta joku huomaa saaneensa käteensä Mustan Pekan, "tuo tarvike makaa tallissani nyt vuoden". Mutta osuuskunnissa ja hyvissä naapuruussuhteissa on yhteenpuhaltavaa voimaa, joka enemmän edistää kuin erottaa. Sitä samaa asennetta toivoisi Euroopalle ja mahdollisesti tynkäistyvälle EU:lle. Yhdessä olemme enemmän.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kreikkalaiset käytti ruohonleikkurista bensan loppuun eivätkä tankanneet, kaiken lisäksi palauttivat koneen rikkinäisenä.

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Yhteistyö ei ole työtä vain yhden eteen. Sen pitää olla vastavuoroista. Siinä sitä on itse kullakin opittavaa, mutta se kannattaa.

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Allekirjoitan täysin. Yksilökeskeinen yhteiskuntamme on unohtanut, että ihminen on sosiaalinen eläin, sekä pienessä että suuressa mittakaavassa.

Yhdessä eläminen ei ole helppoa, mutta kun sen oppii, siitä saa paljon enemmän energiaa, iloa ja elämänhalua kuin yksinäisyydessä omia murheitaan ja ylpeyttään vaalien.

Toimituksen poiminnat